Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Τι είναι οι Illuminati;



Η πολιτική απέκλεισε τη Θρησκεία από τον δημόσιο λόγο αλλά η θρησκεία εξακολουθεί να προσφέρει την καλύτερη κατανόηση της πολιτικής.

Η ουσία του πολιτικού αγώνα είναι πραγματικά πνευματική, μια κοσμική μάχη ανάμεσα στον Θεό (καλό) και τον Σατανά (κακό) για την ψυχή της ανθρωπότητας....


Οι Φωτισμοί αντιπροσωπεύουν το οργανωμένο κακό που έχει κατακτήσει τους περισσότερους από τους κοινωνικούς μας θεσμούς.

Το σκάνδαλο Jeffrey Epstein υπενθυμίζει ότι τα μέλη του Illuminati πρέπει να συμμετάσχουν σε παιδοφιλική και σατανική τελετουργική δολοφονία μωρών και παιδιών για να αποδείξουν τη δέσμευσή τους στον Σατανά. Πολλοί εξέχοντες πολιτικοί, ειδήμονες και διασκεδαστές είναι μέλη.


Ο αγώνας είναι ανάμεσα σε μια σατανική λατρεία που ονομάζεται Illuminati και τα υπολείμματα της ανθρωπότητας που υποστηρίζουν το σχέδιο του Θεού. Το δόγμα του Illuminati βασίζεται στον Καβαλιστικό Ιουδαϊσμό, την άποψη ότι οι Καβαλιστές Εβραίοι εκπροσωπούν το Θεό και είναι οι μόνοι πραγματικοί άνθρωποι. Τα goyim είναι ζώα που προορίζονται να εξυπηρετήσουν τους Illuminati. (Η πλειονότητα των κοσμικών Εβραίων θα βρει αυτές τις ιδέες απωθητικές και παράλογες).

Οι Φωτισμοί αποτελούν μυστική κοινωνία μέσα στον Τεκτονισμό. Όπως και στον Ιουδαϊσμό, η κατάταξη και ο φάκελος χειραγωγούνται με φαντασιώσεις. 

Δεν τους λέγεται ο πραγματικός στόχος που είναι ο κομμουνισμός, ένα μονοπώλιο Rothschild για όλα τα χρήματα. Καθώς στη κοινωνία γίνεται σατανική λατρεία, οι μάζες διατηρούνται φυσικά στο σκοτάδι.



(Η κυριαρχία της δύναμης του Illuminati είναι η δημιουργία του μέσου ανταλλαγής με τη μορφή χρέους προς τον εαυτό του.) Οι εθνικές μας κυβερνήσεις θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το χρέος και τα συμφέροντα ελεύθερα, για να αποφευχθεί αυτό, η ανθρωπότητα πρέπει να υποδουλωθεί).

Το σχέδιο Illuminati είναι να επανασχεδιάσει τον πλανήτη ως νεο-φεουδαρχικό προστατευτικό.Αυτό συνεπάγεται τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω πανούκλας, καταστροφής ή πολέμου. και την ενθρόνιση του Lucifer που αντιπροσωπεύει την αντιστροφή του Καλαθιού και του Κακού (δηλαδή το κακό είναι καλό, το άρρωστο είναι υγιές, το άσχημο είναι όμορφο.) Αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Εκλεπτυσμένοι και αφοσιωμένοι άνθρωποι ρίχνουν τα μάτια τους όταν τους λένε για αυτή τη συνωμοσία. Είναι υπνωτισμένοι από την «εκπαίδευσή» τους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Οι Illuminati δεν είναι "θεωρία συνωμοσίας". Οι εγκαταστάσεις του επιτέθηκαν. Η ιδιότητα του μέλους αποκαλύφθηκε. Τα σχέδια και η αλληλογραφία κατασχέθηκαν και δημοσιεύθηκαν. Οι κακοποιοί κατέθεσαν επίσημες έρευνες σχετικά με τον επικείμενο κίνδυνο. Ήταν καταπιεσμένο, αλλά πήγε κάτω από το έδαφος. Από τότε έχει εξελιχθεί τόσο δυναμικά που έχει ορίσει κυριολεκτικά τη σύγχρονη εποχή (με το πρόσχημα της "προόδου", "μεταρρύθμιση" "ανθρωπισμός" "κοσμικότητα" και "επανάσταση") και τώρα απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας.


Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΥΣΦΟΡΑΣ


Ο όρος "Illuminati" σημαίνει "φωτισμένοι" και αναφέρεται στον Lucifer, τον "ελαφρύ φορέα". (Όλα είναι ανεστραμμένα - το φως είναι στην πραγματικότητα το σκοτάδι.)

Το 1770, ο Mayer Rothschild προσέλαβε τον 22χρονο Adam Weishaupt, εκπαιδευτή πανεπιστημίου (γιος ενός ραβίνος που μεγάλωσε ως Καθολικός), για να προσελκύσει την κρέμα της ευρωπαϊκής κοινωνίας σε μια μυστική λατρεία που σχεδιάστηκε για να αντιστρέψει την πορεία της Δυτικής (δηλ. Της χριστιανικής) (εξ ου και ο όρος "επανάσταση").

Τώρα συνοψίζω το "Final Warning" ένα online βιβλίο του David Allen Rivera και το εξαιρετικό βιβλίο του James Wardner "Unholy Alliances" (σελ. 34-51)

Η Ιλλουμινάτι ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1776. Ο Weishaupt έγραψε: "Η μεγάλη δύναμη της Τάξης μας έγκειται στην απόκρυψη της, ας μην εμφανίζεται ποτέ σε κανένα μέρος με το όνομά της, αλλά πάντα καλυμμένη με άλλο όνομα και άλλη κατοχή. από τους τρεις χαμηλότερους βαθμούς του Τεκτονισμού · το κοινό είναι συνηθισμένο σε αυτό, περιμένει ελάχιστα από αυτό και επομένως δεν το γνωρίζει πολύ ».

Οι Illuminati κατέληξαν σε συμφωνία στο συνέδριο του Wilhelmsbad, 20 Δεκεμβρίου 1781, για να προσθέσει την ιεραρχία Illuminati στους τρεις πρώτους βαθμούς της τοιχοποιίας. Κατά την επιστροφή στο σπίτι, ο Comte de Virieu, ένας Mason από το κατάλυμα Martiniste στη Λυών, δήλωσε: "Μπορώ μόνο να σας πω ότι όλα αυτά είναι πολύ πιο σοβαρά από ό, τι νομίζετε. θα είναι αδύνατο για τη Μοναρχία και την Εκκλησία να ξεφύγουν από αυτήν. "

Η Nesta Webster στο βιβλίο της World Revolution περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας των Illuminati. Ισχύει για τον Adolph Hitler καθώς και για τον Timothy Leary: "Η τέχνη του Illuminism βρίσκεται στην προσέλκυση των δαίμων και των έμπειρων και ενθαρρύνοντας τα όνειρα των ειλικρινών οραματιστών ή των σχεδίων φανατικών, κολακεύοντας την ματαιοδοξία των φιλόδοξων εγωιστών, ανισόρροποι εγκέφαλοι, ή παίζοντας σε τέτοια πάθη όπως η απληστία και η δύναμη, για να κάνουν τους ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς στόχους να εξυπηρετούν τον μυστικό σκοπό της αίρεσης ".

Οι Illuminati χρησιμοποίησαν επίσης δωροδοκίες χρημάτων και φύλου για να αποκτήσουν τον έλεγχο των ανδρών σε υψηλούς χώρους και στη συνέχεια τους εκβίαζαν με την απειλή οικονομικής καταστροφής, δημόσιας έκθεσης ή δολοφονίας. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο Weishaupt έγραψε: "Πρέπει να μιλάμε μερικές φορές με έναν τρόπο, μερικές φορές σε άλλο, έτσι ώστε ο πραγματικός σκοπός μας να παραμείνει αδιαπέρατος στους κατώτερους μας".

Και ποιος ήταν ο σκοπός αυτός; Ήταν «τίποτα λιγότερο από το να κερδίσουμε δύναμη και πλούτο, να υπονομεύσουμε τη κοσμική ή θρησκευτική κυβέρνηση και να αποκτήσουμε την κυριαρχία του κόσμου».

Η πρώτη προτεραιότητα ήταν να προσληφθούν συγγραφείς, εκδότες και εκπαιδευτικοί. Το σύγχρονο πάνθεο των μεγάλων στοχαστών, από τον Δαρβίνο στον Νίτσε προς τον Μαρξ, ήταν πιόνια ή πράκτορες του Ιλουμινάτι. Από ένα πανεπιστήμιο, ο Weishaupt έγραψε: «Όλοι οι καθηγητές είναι μέλη των Illuminati ... έτσι όλοι οι μαθητές γίνονται μαθητές του Illuminism». (Wardner, 45)

Καθώς το Τάγμα εξαπλώθηκε σε ολόκληρη τη Γερμανία, οδηγώντας εβραϊκές οικογένειες όπως οι Oppenheimers, Wertheimers, Schusters, Speyers, Sterns και φυσικά, οι Rothschilds την χρηματοδότησαν. Ο Gerald B. Winrod έγραψε στο βιβλίο του Adam Weishaupt: Ένας Ανθρώπινος Διάβολος "από τους τριάντα εννέα επικεφαλής υπο-ηγέτες του Weishaupt, δεκαεπτά ήταν Εβραίοι".

Από τη Βαυαρία, το Τάγμα των Illuminati εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά ... Σύντομα είχαν πάνω από 300 μέλη από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων σπουδαστών, εμπόρων, γιατρών, δικηγόρων, δικαστών, καθηγητών, αστυνομικών, τραπεζιτών και ακόμη υπουργών εκκλησιών.

Κάποια από τα πιο αξιοσημείωτα μέλη του ήταν: ο δούκας της Ορλεάνης, ο δούκας Ernst Augustus από τον Saxe-Weimar-Coburg-Gotha, ο πρίγκηπας Charles de Hesse-Cassel, ο Johann Gottfried von Herder (φιλόσοφος), ο Κλέμης Klemens von Metternich, , Ο Αρχιεπίσκοπος Gabriel de Mirabeau, ο Μαρκήσιος της Κωνστάντζας, ο δούκας Ferdinand de Brunswick ("Aaron"), ο δούκας Karl August του Saxe-Weimar, ο Johann Wolfgang von Goethe (ποιητής), ο Joseph II της Ρωσίας, Η Δανία, ο Γκούσταβιτς της Σουηδίας και ο βασιλιάς Πονιάτοβσκι της Πολωνίας.

Κατά τη διάρκεια του 3ου Τεκτονικού Συνεδρίου στη Φρανκφούρτη το 1786, οι Illuminati ελέγχονταν ουσιαστικά όλα τα μασονικά καταλύματα, τα οποία αντιπροσώπευαν τρία εκατομμύρια μυστικά μέλη της κοινωνίας στις διάφορες γερμανικές επαρχίες της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Πολωνίας, , Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ρωσία, Ιρλανδία, Αφρική και Αμερική. (Wardner, σ. 39)

Στη δεκαετία του 1790 υπήρξε μια φοβία Illuminati στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Τσάρλσταουν, το 1798, ο ιερέας Jedediah Morse κήρυξε: «Πρακτικά όλα τα πολιτικά και εκκλησιαστικά κέντρα της Ευρώπης έχουν ήδη κλονιστεί στα θεμέλιά τους από αυτήν την τρομερή οργάνωση, η Γαλλική Επανάσταση είναι αναμφισβήτητα ανιχνευμένη στις μηχανισμοί της ...» (Wardner 48)

Το 1832 ο William Russell ίδρυσε ένα κεφάλαιο των Illuminati στο Yale που ονομάζεται "Skull and Bones". Ο πρόεδρος GW Bush, ο πατέρας του και ο John Kerry είναι μέλη.


(Το κόκκινο αστέρι της ΕΣΣΔ είναι το αστέρι του Baphomet)

Στις 9 Σεπτεμβρίου 1785, ο Joseph Utzschneider, ένας δικηγόρος και δύο άλλοι αδίστακτοι αποκάλυψαν τους στόχους του Illuminati ενώπιον ενός εξεταστικού δικαστηρίου στη Βαυαρία: κατάργηση της μονάρχης και όλων των διαταγμένων κυβερνήσεων. Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας (την οποία θα αναλάβουν οι Illuminati). Κατάργηση του πατριωτισμού (έθνη). Οικογένεια (μέσω της κατάργησης του γάμου, της ηθικής και της κυβέρνησης που παρέχει την «Εκπαίδευση» για τα παιδιά) και τέλος την κατάργηση όλων των θρησκειών, ιδιαίτερα του χριστιανισμού.

Αυτοί ακριβώς είναι οι στόχοι του κομμουνισμού, που διατύπωσε ο Μαρξ το 1848. Οι Ιλλουμινάτες και ο Κομμουνισμός πηγαίνουν χειροποίητα. Ο όρος "Κόκκινα" προέρχεται από το όνομα "Rothschild" με το "Red Shield". Το σατανικό πεντάκτινο αστέρι είναι το σύμβολο και των δύο.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Η ανθρωπότητα έχει πάρει μια λανθασμένη στροφή και φαίνεται καταδικασμένη σε εκμηδένιση. Η πολιτική, πολιτιστική και οικονομική ελίτ της Δύσης είναι είτε απάτες είτε πρόθυμοι πράκτορες μιας σατανικής συνωμοσίας κοσμικών διαστάσεων.

Αν εμείς και τα παιδιά μας υποφέρουμε και πεθαίνουμε πρόωρα, τουλάχιστον γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο. Αυτό είναι ένα προνόμιο που δεν χορηγείται σε εκατομμύρια προγόνους μας.

Ο Θεός και ο Σατανάς έκαναν ένα στοίχημα για την ψυχή του ανθρώπου. Εάν ο Θεός κερδίσει, ο άνθρωπος χαίρεται στη δόξα του Θεού του δικαιώματος του. Αν ο Σατανάς κερδίσει, ο άνθρωπος καταστρέφεται. Με λίγα λόγια, αυτός είναι ο θρησκευτικός χαρακτήρας της πολιτικής.

Μπορούμε να ανακαταλάβουμε άμεσα ένα ουσιαστικό μέρος της θρησκείας, ενσωματώνοντας στη ζωή μας το dictim, "Κάνε σε άλλους, όπως θα κάνατε σε εσάς". Η ουσία όλης της αληθινής θρησκείας είναι να υπακούσει στον Θεό (δηλαδή τα πνευματικά ιδανικά όπως η δικαιοσύνη, η αλήθεια και η αγάπη) αντί της προσωπικής επιθυμίας, να είναι ανιδιοτελής και όχι εγωιστικός. Όπως μια νιφάδα χιονιού, αυτό είναι το πώς τα διαφορετικά στοιχεία οργανώνονται σύμφωνα με το Σχέδιο (δηλαδή την Αγάπη) και επιτυγχάνουν την τελειότητα.

--------------

Πρώτο σχόλιο του Ken Adachi

Δεν υπάρχει μάχη μεταξύ του Θεού και του Lucifer, του πεσμένου αγγέλου που δημιουργήθηκε από τον Θεό. Ο Θεός επιτρέπει στον Lucifer, τους άλλους πεσμένους αγγέλους, τους δαίμονες, τους Rothschilds και τους Rockefellers να υπάρξουν για να μας δώσουν κάποια αντίθεση να παίζουμε ενάντια και να δούμε πόσο καλά χειριζόμαστε τους εαυτούς μας. Είμαστε όλοι αιώνια πνευματικά όντα. Δεν μπορούμε να πεθάνουμε. Η συνείδησή μας, η προσωπικότητά μας, οι συμπαθειές μας και οι αντιπάθειές μας, οι αναμνήσεις μας, ακόμη και το ανώτερο διαστατικό μας σώμα, το αντίγραφο του τι βλέπετε στον καθρέφτη σήμερα, ζει για την Αιωνιότητα. Οι μόνοι που ΔΕΝ ξέρουν ότι είναι οι ψυχολόγοι που προσπαθούν να εγκαταστήσουν το JWO. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι όλα όταν πεθάνεις - Τέλος της ιστορίας. Μαρόνες!


Το απαισιόδοξο συμπέρασμά σας και ο κυνισμός στα πρόσφατα σχόλια είναι ένα προϊόν των μέσων σφυρηλάτησης. Δεν βλέπω τηλεόραση ή πηγαίνω σε σύγχρονες ταινίες, επομένως είμαι απλώς εκτεθειμένος σε ραδιοφωνική προπαγάνδα και αυτό που διαβάζω ηλεκτρονικά από τη μηχανή ZioMedia. Όλα αυτά έχουν διοργανωθεί αυτές τις μέρες. Τα παντα. Δεν είναι "ειδήσεις". είναι η σημερινή ανάγνωση του τι θέλει ο JWO να καταπιείτε ως «νέα». Φυσικά, φαίνεται ότι κερδίζουν έδαφος σε κάθε φορέα επειδή ελέγχουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το Good News, για το οποίο δεν ακούσατε ποτέ, επειδή ελέγχουν κάθε σημαντική πηγή πληροφοριών. Αυτό που μετράει η αναφορά Media Mavens δεν είναι. Αυτό που μετράει είναι αυτό που βρίσκεται μέσα στις καρδιές των ανδρών, και γι 'αυτό δεν ακούτε ποτέ.

Οι Ινδουιστές βλέπουν την άνοδο και την πτώση των πολιτισμών σε κύκλους 26.000 χρόνων, που ονομάζονται Yugas. Ο τρέχων κύκλος που βρισκόμαστε είναι στην ανοδική κλίση της πνευματικής ανάπτυξης. παρά τις εμφανίσεις για το αντίθετο. Αυτή η κίνηση είναι ασταμάτητη και αναπόφευκτη. Η προθυμία που σας ανησυχεί σήμερα μπορεί να εξατμιστεί με το πάτημα ενός ματιού όταν εμφανιστούν ξαφνικά νέες, απροσδόκητες θετικές εξελίξεις. όπως η εκλογή του Trump πέρα ​​από τη Χίλαρι το 2016. Παρά τα αρνητικά που μπορείς να έχεις στο Trump, είμαι σίγουρος ότι τον προτιμάς ακόμα από τη Κόρη του Ξέρου Ποιος.

Δεν υπάρχει τρόπος να σας το αποδείξω, αλλά το Δακονικό Κράτος περνούσε κάτι από τον Οικιακό Καθαρισμό πριν από περίπου 10 χρόνια και ο αριθμός τους έχει μειωθεί σημαντικά, ειδικά ανάμεσα στις δαιμονικές θεότητες. Ναι, σκοτώνουν μωρά και πίνουν αίμα, αλλά κανείς δεν απαντάει στο «τηλέφωνο» στην Άλλη Πλευρά, όπως ήταν. Φοβάμαι ότι η σκοτεινή πλευρά αμβλύνει και βαθμιαία μεταμορφώνεται στην γκρίζα πλευρά.

Ο γρηγορότερος τρόπος για να επιταχύνετε αυτό το κίνημα, το οποίο είναι αναπόφευκτο σε κάθε περίπτωση, είναι να σκεφτείτε με την καρδιά σας και να ακολουθήσετε τον Χρυσό Κανόνα σε κάθε στιγμή που ξυπνάτε, όπως πρότεινα τόσο σοφά. Μη φοβάσαι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα π...