Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...



θα σε πάρει και θα σε σηκώσει εσένα και όλα τα πολιτικά καθάρματα και βρώμικους Εισαγγελείς και Δικαστές που σε υποστηρίζουνε κατά παράβαση των νόμων και το Σύνταγμα της Χώρας μας.
Ποιος νομίζεις ρε ότι είσαι;...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ", ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ;;; Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...

Μηνυτήρια αναφορά (από ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ= Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι= Παναγιώτης Δημητράς) κατά Katanixi, Doxaorfanakigreece και Scripta Manent για υποτιθέμενη διασπορά ψευδών ειδήσεων με "ξενοφοβικό – ισλαμοφοβικό" κίνητρο!- (με διαστρεβλωμένο και ασαφές άρθρο από τα ellinika hoax)



Σήμερα με ειδοποίησε φίλος του μπλοκ για μηνυτήρια αναφορά εναντίων μου για άρθρο που ανέβασα……

Τον Δεκέμβρη τού 1944, το ΚΚΕ είχε δώσει εντολή να ανατιναχτεί η Ακρόπολις των Αθηνών !!



Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει οριστικά πόσο μισεί την Ελλάδα το ΚΚΕ.
Στο προς πώληση το λησμονημένο βιβλίο «Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα, Ιούλιος 1944-Δεκέμβριος 1945», έκδοσις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αναγράφονται τα εξής φοβερά από την σελίδα 252 του εν λόγω βιβλίου:

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα π...