Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Κτήνη χτύπησαν παπού 85 ετών μέχρι θανάτου για να τον ληστέψουν μέσα στο σπίτι


(εικόνα αρχείου)

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της γυναίκας που μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν αιμόφυρτο τον 85χρονο στα Σεπόλια που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες μάχης για τη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής....

Η γυναίκα περιγράφει πώς μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν τον άτυχο ηλικιωμένο «παραμορφωμένο, με σπασμένα δόντια και "μαύρο" από το ξύλο».

Σύμφωνα με την ίδια ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα που αντίκρισαν. «Μας είπαν ότι όσο καιρό είναι στο σώμα δεν είχαν ξαναδεί τόσο ξύλο σε άνθρωπο».

Όπως λέει, η μονοκατοικία του 85χρονου ήταν άνω-κάτω. «Δεν υπήρχε να βάλει κάπου το πόδι σου. Είχαν σπάσει πόρτες, ντουλάπια» λέει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο 85χρονος είχε πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές από αγνώστους που γνώριζαν ότι έμενε μόνος του στο σπίτι.

Η πέμπτη και μοιραία για τον 85χρονο φορά ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν, τον εγκατέλειψαν με τους γείτονες να τον βρίσκουν αιμόφυρτο.

Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 85χρονο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Τα τομάρια θέλουν σκότωμα.... αλλά οι προδότες απλά τους χαϊδεύουν στην φυλακή αν τους πιάσουν ποτέ.... και μετά με τον Νόμο του καταραμένου Παρασκευόπουλου τους αφήνουν και ελεύθερους....

17 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ;;;; Μ@Λ@Κ@Σ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ εισαι μα..κας φιλε.
      Και αμα θες στο λεω και απο κοντα.
      Γ..ω το μυαλο σου ..

      Διαγραφή
    2. Δλδ εσυ που γ...ας και μυαλά προτιμάς να πεθάνει ένας αθώος απ ότι ο δολοφόνος. Μάλλον το δικό σου το μυαλό θέλει γαμ...σι.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή ο παππούς μπορούσε να χειριστεί όπλο;με εκπλήσσετε...

      Διαγραφή
    4. ενω εσυ προοδευτικος ??? το βρισκεις λογικο να κλεβεις και αν σου αντισταθουν εε τους σκοτωνεις κι'ολας .... αλλα ξεχασα δεν εγινε σε σενα οποτε τι μας νοιαζει ετσι ?? αν ηταν ο παππους σου θα ελεγες τα ιδια ??

      Διαγραφή
  2. Αυτά συμβαίνουν επειδή έχουμε ανεχτεί πολλά και έχουμε ανεχτεί πολλά γιατί δεν συμβαίνουν σε εμάς..
    Θα πω στους συγγενείς του θύματος να βρουν έναν πολύ καλό δικηγόρο και να προσφύγουν με αγωγές και μηνύσεις κατά του υπουργού δημοσίας τάξεως... Και παντός άλλου υπευθύνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Ζακ ξεσηκωθηκε ολη η Ελλαδα.
    Για τον παππουλη ομως θα περασει στα ψιλα γραμματα.
    Φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι καλησπέρα Δυστυχώς αν και δεν θέλω να πάω στο πολιτικό κομμάτι θα αναφερθω ότι αυτό το κράτος αυτή η κυβέρνηση τα έκανε όλα μπ@@@@λο . Μια χαζομάρα θα πω . Μήπως πρέπει με κάποιο τρόπο Και οργανομενα φυσικά σε κάποιες περιοχές να ξεκινήσουμε να κάνουμε περιπολίες . Ανθρώπινα και μόνο χωρις ξύλο χωρις βρισιες χωρις μπουνιές μόνο περιπολίες. Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά κάτι πρέπει να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσο η παρουσα κυβερνηση απλα αδιαφορει αυτα τα τρομακτικα γεγονοτα δυστηχως ολοενα και θα αυξανονται. οταν ο κακοποιος ξερει οτι ακομη και να συληφθει την επομενη θα ειναι εξω "με περιοριστικους ορους" οπως λεγεται, γιατι να μην κλεψουν,βιασουν,σκοτωσουν και οτι αλλο θελετε? νομο παρασκευοπουλου δεν θελατε? κανατε κατι για να αποτραπει αυτος ο νομος παροδια? οχι φυσικα.οι αστυνομικοι δεν τολμουν πλεον να βαλουν τα χερια τους στη φωτια (και καλα κανουν) αφου το ιδιο το συστημα δεν τους αφηνει. παντα θα βρισκονται κατι "ζαν" και θα λενε οτι τους δειρανε οι αστυνομικοι οποτε μετα οι τελευταιοι θα βγουν και σε διαθεσιμοτητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατικότατη ενέργεια. Η λογοκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή
  7. Προτιμότερο είναι να μην μιλήσω γιατί θα πω πράγματα που δεν θα αρέσουν στην φιλοϊσλαμική κυβέρνηση του Σύριζα και εχθρό του Ελληνικού Λαού. Θα δώσω το δικαίωμα να θεωρήσουν ότι μιλάει εναντίον τους ένας φασίστας. Έτσι ονομάζουν τους Έλληνες πολίτες όταν δεν συμφωνούν μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε συντάκτη που είναι η ελευθερία του λόγου; Δεν έβρισα κανέναν. Νομίζω ότι και εσύ λειτουργείς όπως και οι Συριζέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ti ithelan ap ton papou re toso pastardi re toso afti pou to ekanan den pistevw na inai anthropi fandastite na to ixan kani stin arabia tha tous kramazan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όλα αυτά φταιει το γαμηνενο το κράτος και οι πολιτικοί που δεν έχουν βάλει αστυνόμευση στις γειτονιές .
    ΜΟΝΟ ο Παπαδόπουλος ήταν μάγκας..
    Δεν υπάρχει αστυνομία, αφού τους καίνε κάθε μέρα στα Εξάρχεια και τους σφάζουν οι απλυτοι.
    Θα πληρώσουν όλοι τους γιαυτα που γίνονται στον Ελληνικό λαό ξαυτιλες προδότες πολιτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη γκρινιαζετε. Αυτος ειναι ο μέσος Ελληνας, ο Τσιπρας και ο Παρασκευόπουλος. Δεν ηρθαν απο το φεγγαρι, εμεις τους ψηφισαμε. Που μου θελετε και την Ελλαδα κοιτίδα του πολιτισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα π...