Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Σουηδία: Οι εταιρείες που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος και τους τζιχαντιστές της αλ-Σαμπαμπάντ λαμβάνουν 140.000.000 δολάρια χρήματα των φορολογουμένων



Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Οι μη Μωαμεθανοί που πληρώνουν για τη συντήρηση των Μωαμεθανων όπως υπαγορεύει το Κοράνι:...


«Καταπολέμηση εκείνων που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ ούτε την Τελευταία Ημέρα, ούτε κρατούν αυτό το απαγορευμένο που έχει απαγορευτεί από τον Αλλάχ και τον Αγγελιοφόρο Του, ούτε αναγνωρίζουν τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμα κι αν είναι) των Λαών του Βιβλίου, έως ότου πληρώσουν η Jizya με πρόθυμη υποταγή, και νιώθουν υποταμένοι »(Κοράνι 9:29).

Ο χαλίφης Umar είπε ότι οι πληρωμές των jizya από τους dhimmis ήταν η πηγή των μέσων διαβίωσης των μουσουλμάνων:

«Αφηγείται ο Juwairiya bin Qudama at-Tamimi: Είπαμε στον Umar Umar Al-Khattab,« O Αρχηγός των πιστών! Συμβουλευτείτε μας. «Είπε,« Σας συμβουλεύω να εκπληρώσετε τη Σύμβαση του Αλλάχ (φτιαγμένη με τους Dhimmis), καθώς είναι η σύμβαση του Προφήτη σας και η πηγή της διαβίωσης των εξαρτώμενων σας (δηλαδή οι φόροι από τους Dhimmis.) »» ( Μπουχάρι 4.53.388)

Ο ιερέας τζιχάντ του Ηνωμένου Βασιλείου Αντζέμ Τσούνταρι είπε τον Φεβρουάριο του 2013:


«Βρισκόμαστε στο επίδομα των τζιχάντ, παίρνουμε το Jizya (χρήματα προστασίας που πληρώνονται στους μουσουλμάνους από μη μουσουλμάνους) που είναι δικό μας ούτως ή άλλως. Η φυσιολογική κατάσταση είναι να πάρεις χρήματα από το Kafir (μη μουσουλμάνος), έτσι δεν είναι; Αυτή είναι λοιπόν φυσιολογική
κατάσταση. Μας δίνουν τα χρήματα. Δουλεύετε, δώστε μας τα χρήματα. Αλλάχ Akbar, παίρνουμε τα χρήματα. Ας ελπίσουμε ότι δεν ακούει κανείς από το DSS (Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης). Α, αλλά βλέπετε οι άνθρωποι θα πουν ότι δεν εργάζεστε. Αλλά η φυσιολογική κατάσταση είναι να πάρετε χρήματα από το Kuffar (μη μουσουλμανικό).



«Οι ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές συγκομίζουν 140 εκατομμύρια δολάρια μέσω συμφωνιών με το σουηδικό κράτος - Έκθεση», Sputnik News, 28 Αυγούστου 2020 (χάρη στη θρησκεία της ειρήνης):

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Siren, ορισμένες από τις εταιρείες που λαμβάνουν τα χρήματα των Σουηδών φορολογουμένων ελέγχονται από άτομα που έχουν αγωνιστεί για το Daesh * στη Μέση Ανατολή και το al-Shabaab * στην Αφρική….

Οι εταιρείες που διευθύνονται από ισλαμιστές στη Σουηδία έχουν λάβει πάνω από ένα δισεκατομμύριο κορώνες μέσω συμφωνιών με δήμους και το σουηδικό κράτος, ανέφερε η εφημερίδα Aftonbladet, επικαλούμενη μια ανασκόπηση που χαρτογράφησε τις οικονομικές σχέσεις των ισλαμιστών με το σουηδικό κράτος.

Σύμφωνα με την κριτική του ειδησεογραφικού πρακτορείου Siren, υπάρχουν 550 άτομα στη Σουηδία που συνδέονται με τον ακραίο ισλαμισμό, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που έχουν γίνει μέλη του Daesh και του al-Shabaab, καθώς και των φονταμενταλιστών Salafists που θέλουν να εισαγάγουν το νόμο της σαρία.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Siren, περίπου 50 εταιρείες και οργανισμοί που διαθέτουν ισλαμιστικό κεφάλαιο ή διοίκηση, έχουν κάνει επιχειρήσεις ή έχουν συνάψει συμφωνίες με το σουηδικό κράτος ή τους δήμους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα πάντα, από μετακινούμενες εταιρείες σε ανεξάρτητα σχολεία που διευθύνονται από ισλαμιστές. Από το 2015 έως το 2019, οι συναλλαγές τους ανήλθαν σε 1,2 δισεκατομμύρια SEK (140 εκατομμύρια $).

Πάνω απ 'όλα, πρόκειται για συμφωνίες μεταξύ ανεξάρτητων σχολείων και δήμων. Η Σχολή Safir στο Γκέτεμποργκ και ο μητρικός συνεταιρισμός Bilaal με έδρα το Νόρλαντ έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα. Πάνω από 150 εκατομμύρια SEK (17,3 εκατομμύρια $) έχουν εξασφαλιστεί μέσω δημοτικών συμφωνιών με την εκπαιδευτική εταιρεία Edinit, θυγατρική του Ιδρύματος al-Azhar που δραστηριοποιείται σε περίπου 30 δήμους στην επαρχία της Στοκχόλμης και του Västmanland και καθοδηγείται από άτομα από ριζοσπαστικός ισλαμιστής πολιτικός, ανέφερε ο Aftonbladet.

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης έναν προμηθευτή φρούτων με έδρα τη Στοκχόλμη, ο οποίος παρέδωσε φρούτα αξίας εκατομμυρίων κορόνων στην Εισαγγελία και περίπου 20 άλλες αρχές. Στο Skåne County, μια μετακινούμενη εταιρεία που διευθύνεται από ισλαμιστές έχει προσληφθεί από πολλούς δήμους….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα π...