Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Μία τραυματίας από καραμπόλα στην εθνική Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην καραμπόλα, λίγο πριν από το εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos», ενεπλάκησαν οκτώ οχήματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά μια 25χρονη, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» (φωτ. αρχείου).

Μία 25χρονη τραυματίστηκε ελαφρά από πολλαπλή καραμπόλα που σημειώθηκε γύρω στις 8.15 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Χαλκιδική...
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην καραμπόλα, λίγο πριν από το εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos», ενεπλάκησαν οκτώ οχήματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά μια 25χρονη, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Στο σημείο έχουν φθάσει περιπολικά της Τροχαίας, ενώ έχουν προκληθεί συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης, με την ουρά των αυτοκινήτων να φθάνει μέχρι τον Κ-12 και το τούνελ της Βούλγαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα π...