Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αυτά Είναι Τα Πρώτα Προδοτικά ΜΜΕ Που Αποκαλούν Τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία"!(που μετέδωσαν την τραγική είδηση ότι Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια.) Χαμός Στο Διαδίκτυο Πήρε Φωτιά!




Τέλος το «ΠΓΔΜ» απο το σύνολο των Ελληνικών ΜΜΕ, καλώς ήρθες Βόρεια Μακεδονία!...


Επισήμως Βόρεια Μακεδονία και για τα Ελληνικά ΜΜΕ που μετέδωσαν την τραγική είδηση ότι Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια.

Πρωτοστάτες στο να αποκαλέσουν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία είναι η ηλεκτρονικές σελίδες του ΣΚΑΪ, CNN.gr, Iefimerida, altsantiri, Documento. Φυσικά κάποια κουτοπόνηρα ΜΜΕ δεν χρησιμοποίησαν στην επικεφαλίδα του ρεπορτάζ τους το Βόρεια Μακεδονία, αλλά στο κείμενο!

Δέν γλίτωσαν όμως την Μαζική Κατακραυγή των Ελλήνων Αναγνωστών όπου και να αναρτήθηκε από τα ΜΜΕ αυτή η τραγική είδηση...ως Βόρεια Μακεδονία, και στο Facebook η αντίδραση ήταν τόσο μεγάλη, που κάποια ΜΜΕ (ελάχιστα) αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον τίτλο του δημοσιεύματος, περαστικά μας! Αργά η γρήγορα θα το χωνέψουμε και αυτό, αφού αφήσαμε αναίμακτα να περάσει και αυτό!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr


ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΣΚΟΠΙΑ - TETOVO

Από λεπτό σε λεπτό: Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έχει μετατραπεί, υπάρχουν θύματα 

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία - Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν για τη συντριβή 

Ένα άλλο πρόσωπο υπέκυψε σε τραυματισμούς - συνολικά 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα π...